آموزش نصب افزونه وردپرس

افزونه در وردپرس به چه معناست ؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند است که امکانات زیادی در اختیار کاربران خود قرار می دهد. برای شروع لازم است وردپرس را نصب کرده و پس از انتخاب قالب مورد نظر آن را فعال کنیم. حال قصد داریم یک امکان به امکانات وردپرس اضافه کنیم برای اینکه این قابلیت را اضافه کنیم لارم است با نصب افزونه در وردپرس آشنا باشیم.

به عنوان مثال لازم است تا فونتی به سایت اضافه کنیم یا قابلیت هایی که به صورت لیست در زیر آمده به آن اضافه کنیم :

افزونه ها در وردپرس :

افزونه یا به انگلیسی Plugin فایل های نصبی هستند که بر روی وردپرس نصب می شوند. افزونه ها امکاناتی را به سایت وردپرس اضافه می کنند یا تغییراتی را در سایت مان ایجاد می کنند. اینجاست که باید به شعار همیشگی وردپرس رسید که بیانگر این مطلب است : برای هر کاری افزونه ای وجود دارد. افزونه برای کاربران وردپرس یا به قولی مدیران سایت وردپرسی امکان افزودن ویژگی ها و امکاناتی به سایت را فراهم می کند. بدون اینکه حتی مدیر سایت نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی باشد.

راه های نصب افزونه در وردپرس:

برای نصب افزونه ۲ راه وجود دارد که اولی از طریق داشبود یا منوی وردپرس امکان پذیر است و راه حل دوم به صورت دستی بوده که برای شروع راه حل اول را آموزش می دهیم.

نصب افزونه از طریق منوی وردپرس یا داشبود ادمین :

پس از ورود به پنل کاربری وردپرس در قسمت افزونه ها گزینه افزودن را انتخاب می کنیم پس از انتخاب با صفحه زیر را مشاهده می کنید, همان طور که در شکل زیر می بینید در قسمت بالا سمت چپ جست و جوی افزونه ها وجود دارد که با وارد کردن نام افزونه مورد نظر می توانید افزونه مورد نظر را پیدا نمایید. برای هر افزونه گزینه ای به نام نصب وجود دارد که با کلیک روی آن بعد از مدتی افزونه نصب می گردد.

 

آموزش نصب افزونه وردپرس

 

"<yoastmark

 

به عنوان مثال ما افزونه all in one seo pack که در مورد سئو و بهینه سازی می باشد را در فیلد جستجو وارد کرده و سپس اینتر می زنیم. بعد از اینکه افزونه مورد نظر پیدا شد اقدام به نصب افزونه کرده و سپس اقدام به فعال سازی آن می کنیم.

 

 

 

 

در مرحله آخر که افزونه به صورت کامل نصب شد و فعال سازی آن نیز به صورت صحیح صورت گرفت گزینه مربوط به این افزونه در سمت راست و در منو  یا زیر منو ها نیز مشاهده می شود.

نصب افزونه از طریق Cpanel :

روش دوم نصب افزونه در وردپرس, به صورت دستی بوده که در ادامه به نحوه نصب آن می پردازیم. در بعضی از موارد شما افزونه خود را نمی توانید نصب کنید و مثلا هاستینگ شما برای آپلود حجم به خصوصی قرار داده است در این شرایط بهترین روش نصب دستی افزونه ها است که شما می توانید به کنترل پنل هاست خود بروید وارد فایل منیجر شوید و به روت هاست خود یا همان پوشه public_html مسیر /wp-content/plugins را دنبال کنید. در این مسیر فایل زیپ افزونه خود را آپلود و سپس آن را از حالت فشرده خارج (Extract) کنید. بعد از انجام این کار وارد پنل مدیریت سایت خود شوید و به قسمت افزونه ها بروید و افزونه مورد نظر را فعال کنید.

در واقع در این روش تنها افزونه مورد نظر نصب خواهد شد ولی فعال سازی آن را باید در قسمت پنل یا همان داشبورد وردپرس انجام بگیرد.

آموزش نصب افزونه از هر دو روش را توضیح دادیم اگر نظر یا پیشنهادی در رابطه با بهتر شدن این مطلب دارید لطفا با ما در اشتراک بگذارید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *